2 vagy másik 2 lépés ahhoz, hogy a legegyszerűbben tuddja meg, hogy nagyjából mennyi lesz az adóvisszatérítése

  • A Finanaz online felületen igényeljen elektronikus bevalláshoz kódot! Ezt bárki megteheti, akinek állandó lakcíme van Ausztriában.
  • A kód postán érkezik, mert az adatvédelmi törvény értelmében személyesen kell azt átvenni. Ezek után online meg tudja nézni, hogy adott évben mennyi adó jár vissza Önnek.

Ha ez a feladat taszítja, akkor ezt az eredményt a Visszatérítők, vagyis a mi, segítségünkkel még kényelmesebben megteheti.

  • A kódokat mi lekérjük, Önnek csak néhány adatot kell megadnia (név, Versicherungsnummer, születési idő, pontos osztrák lakcím, személy igazolvány szám.)
  • Ha megkapta postán a kódot egy levélben és a levelet beszkennelve, a kódot megírva elküldi nekünk e-mailben, és mi mindent intézünk.

De nem csak a kényelem miatt érdemes kódot igényelni. Mi az online adóügyintézés legfőbb előnye?

Az, hogy az idő pénz. Sokkal gyorsbban és kényelmesebben fog tudni intéződni az Ön ügye is legközelebb.

  • A Finanzamt az online beadványokat előnyben részesíti, nagyon rövid időn belül meghozza a határozatot és tőlük már az év elején fogja tudni, hogy mennyi visszatérítésre számíthat.

Ez mind szép, de nincs Ausztriában állandó lakhelye…

  • Ez esetben is segítünk, de az első lépéseket szó szerint Önnek kell megtenni, mert személyesen be kell mennie a legközelebbi Finanzamtba. Utána ott ki kell tölteni egy rövid igénylő lapot, és személyesen adják oda majd Önnek a Finanz online kódokat. Ezek után a folyamat ugyanaz…

Reméljük hasznosnak találta a cikkünket és Önnek is segíthetünk sikerrel visszaigényelni minden járandóságának maximumát becsülettel elvégzett munkája után!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK