Return to site

Intézd német- osztrák hivatalos ügyeidet egyszerűbben!

Összeszedtünk pár ügyintézéshez szükséges szót, ami nélkül biztosan elkergetnek a hivatalokból. Weitz Teréz és a Karrierkód partnerünk segítségével segítünk egyszerűen megtanulni azokat! ;)

June 19, 2017

Mit is ígérünk?

"1 óra alatt 120 szó a jobb agyféltekés hívószó technikával.", ígéri nagyrabecsült partnerünk Weitz Teréz a karrierkód alapítója, aki sok sok sok sikeres tanulót tudhat maga körül évek óta! Mi elhisszük neki ezért kértük, hogy pár igen fontos ügyintézéshez elengedhetetlen szót, tanítson meg a Németországban és Ausztriában élő honfitársainknak azzal a módszerral amivel Ő is tanít.

Hogyan működik a technika?

Az alábbi linken tudod megtanúlni, hogy hogyan fogsz szavakat örökre megjegyezni és kis gyakorlással 20 szót megjegyezni szűk 5 perc alatt. Ennek a megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy meg tudd érteni később az ügyintéző szószedetet is.:

20-nemet-szo-5-perc-alatt

Hogyan használd a lentebb pdf formátumban letölthető gyűjteményt?

Olvasd el a mondatokat. 4-5 mondatonként haladj. Képzeld is el a jelenetet annyira élethűen, amennyire csak tudod. A legjobb, ha becsukod a szemed minden mondat után és vizualizálod. Kb. 5-10 másodpercig tartsd a képet. Legyen részletes, színes, érzelmeket keltő.

CSUKOTT SZEMMEL LÁSD:

Einzel = egyéni

Zusammen = közösen

Veranlagung = adóbevallás

Arbeitnehmer = munkavállaló

KÉRDÉSEK:

ITT TUDOD LETÖLTENI A TELJES ÜGYINTÉZŐ SZÓSZEDETET.

AMIT MÉG TUDNOD KELL, HOGY BIZTOSAN EMLÉKEZZ A NÉMET

SZAVAKRA!

  • Miután vizualizáltad a mondatokat, írd ki a szavakat szókártyára.
  • Szókártya dobozba tedd őket. Itt tudsz meg róla többet
  • és itt
  • 2 óra múlva, de legkésőbb 24 órán belül ismételd.
  • Egy hét múlva, 1 hónap múlva újra vedd elő őket és ismételd. Mindenki képessége sokkal több, mint amit gondol magáról. A tanulási kudarcok egyik oka, hogy a jobb agyféltekét a tanulók nem vonják be a tanulásba. 
  • Ha szeretnél sikeres lenni a tanulásban, kövesd az oldalamat. Közel 200 blogbejegyzést írtam már arról, hogyan lehet hatékonyan, gyorsan, élvezettel és könnyen tanulni.

Győződj meg arról, hogy egy csoda van a fejedben!

Üdvözlettel,

Weitz Teréz

A jobb agyféltekés tanulás & amp; nyelvtanulás szakértője

Amennyiben mégsem sikerűlne egyedül elintézni mindent, ne feledd! A VISSZATÉRÍTŐKRE számíthatsz minden Német és Osztrák adó, családi pótlék, gyes, és egyéb munkaügyek rendezésében!

ÜDV,

Visszatérítők Csapata