Return to site

Legyél tisztában az ügyintézéshez szükséges szakszavakkal!

A Karrierkód és Visszatérítők együttműködik, a gondok elkerülése végett.

 

KREATÍV ÜGYINTÉZŐ SZÓSZEDET LENTEBB! ;)

January 4, 2017

Miért?

Azt vettük észre, hogy nagyon sokszor van olyan lépés az ügyintézői folyamatban, amikor Önnek kell valami papírt kikérni vagy kérdezni valamit személyesen egy hivatalban. Persze ilyen esetben sem szoktuk elengedni az ügyfeleink kezét és akár telefonon keresztül szájukba rágjuk a mondandót... de arra gondoltunk csinálunk valami kreatív szószedetet, amit kinyomtatva sokkal könnyebben boldogulhatnak ügyfeleink a jövőben! Itt jött, hogy milyen jó lenne együttműködni egy olyan nyelvoktatóval, aki partner a kreativitásban. Nem eshetett másra a választásunk, mint Weitz Terézre.

Tercsiről:

Weitz Teréz vagyok. Szeretnék neked abban segíteni, hogy a tanulás gyorsabban, hatékonyabban és élvezetesebben menjen. Azok a tanulási módszerek, amelyeket itt bemutatok és évek óta sikerrel alkalmazok, neked is óriási előrelépést jelenthetnek!

Bő két évtizedes német nyelvtanári, 20 éves nyelvvizsga előkészítő és 20 éves szinkrontolmács tapasztalatom alapján fejlesztettem ki az egyéni tanulási-nyelvtanítási módszeremet.

Ennek eredménye a ma már több, mint 450 sikeres nyelvvizsga. A tanulási módszerek rendkívüli eredményességén felbuzdulva terjesztettem ki tanácsadói tevékenységemet a tanulás minden területére. Alapelvem, hogy mindenki jobb tanuló lehetne, ha az agyműködéshez alkalmazkodó hatékony tanulási technikával tanulna. Bárki elsajátíthatja a gyorstanulási technikát, melynek eredménye a tudás, a nyugodt vizsgázás és a jó kommunikációs készség. A legújabb agykutatási eredményeket folyamatosan építem be módszereimbe. Célom az, hogy a jobb agyféltekés tanulási módszert a lehető legtöbb tanulóval megosszam.

Ha nem szeretsz magolni, hanem gyorsan és hatékonyan akarod a német tudásod fejleszteni, akkor kattints ide: http://karrierkod.hu/nemet-tanulas 

Közel 50 blogposzt segít Neked abban, hogyan tanuld könnyen a németet.

A Facebook oldal is szakított a hagyománnyal. Nem csak szórakoztat, hanem logikusan tanít is. ;) https://www.facebook.com/nemetettanulok/